Anna Eriksson heter jag och bor som kartan visar i Tumbo utanför Eskilstuna. Jag har min mottagning här hemma hos mig i en trevlig, mysig och rogivande miljö på landet.

Ofta är det en eller flera händelser som gör att man inser att " så här vill jag inte leva längre, eller så här vill jag inte ha det längre". Man kanske har mått dåligt en tid. Det har liksom smygit sig på tills kroppen visar med alla tänkbara medel att Nu Räcker Det ! kanske inträffar något väldigt abrupt och konfronterande och man får hela livet kastat tillbaka rätt i ansiktet .
Vad det än är som gör att man skakas om, så är det hur konstigt det än låter, enligt mig, det bästa som kan hända, för här kan en positiv förändring sättas igång.
Så var det även för mig. Jag bodde i ett annat land, hade skilt mig med väldigt mycket turbulens. Jag hade konstant hemlängtan till Sverige och allt tillsammans blev en stor stress för kroppen - en stress som jag försökte stoppa undan och ignorera så gott det gick. Jag hade en ny relation och ganska snart fick vi vårt första barn plus flytt och renovering av ett hus. Stressen byggde på sig och jag kände att jag inte mådde bra men visste inte vad jag skulle göra åt det. Så det var bara att köra på. Tills jag en dag satt hemma vid köksbordet och bläddrade i en tidning och mina ögon föll på rubriken:
"Vill du må bättre ?" och jag kommer ihåg att jag tänkte...... JA, tack gärna !!! Det är precis vad jag skulle vilja ! Det var som att poletten trillade ner.
Jag bokade tid hos kvinnan som skrivit artikeln i tidningen och det blev det första steget i en bättre riktning som sedan dess bara har blivit bättre och bättre !
Marlyn Ferguson konstaterade: "- Ingen kan övertala en annan människa att förändras. Var och en av oss bevakar en förändringsport som bara kan öppnas inifrån. Vi kan inte öppna en annan människas port, varken genom argument eller genom känslomässiga vädjanden".
Mycket har jag lärt mig på vägen och det fina är att när man väl bestämmer sig för att man vill förändras och lära sig, så dyker precis det man behöver upp som svampar ur jorden.

Utbildningar genom åren:

*Medial utveckling på Academy for Inner  Potential i Stockholm. 2011

* Reiki healing 1:a graden, för Marina Johansson som driver "Hela Du Hela Livet i Eskilstuna, 2011

*Medial utveckling, Intuition och Intuitiv healing 2012 för Marina Johansson.

*Fördjupad Inre Utveckling för Marina Johansson, 2012-2013

*Hypnos och suggestionsterapi för Jörgen Sundvall, SSEAH i Stockholm/Gränna 2014

* Utbildning Hypnoanalys för Jörgen Sundvall, SSEAH 2015-2018

*2013 gjorde jag min Auratransformation™ hos Lotta Sjöberg som driver "New Living" i Eskilstuna.

* Utbildning till Auraförmedlare™ i Örebro för Therese Lindberg 2016

* Four Element Profile utbildning i Stockholm av Therese Lindberg 2016

* Utbildning sjuksköterska i Holland, 2000 Arbetar fortfarande deltid som sjuksköterska.